Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 16 de maig del 2011

SMOOT BEANS - AT LOW FYAH!!




Després d'esgotar el seu primer single anomenat CANTABRIA'S FINEST,  a finals de desembre va eixir a la llum el primer treball de SMOOTH BEANS editat pel gran segell especialitzat en música jamaicana LIQUIDATOR. Un gran treball produït per Roberto Sanchez on pots trobar el rocksteady i el reggae predominant encara que no deixen de banda el ska o el dub... (molt recomanable aquest darrer amb el seu  "The dub of Cherokee"). Un disc de qualificació excel·lent pels seus cors, arranjaments de guitarra, percussions...podriem dir que toquen les notes justes als moments exactes. 

Per altra banda els seus directes tenen la mateixa qualifiació que el seu disc, no deixen de moure a la gent en cap moment! 

Una de les coses que més m'agraden d'aquest grup és que als seus concerts pagant una mica més en l'entrada pots fer-te amb el seu LP o CD.

Ací us deixe l'enllaç!




1 comentari:

  1. ye tu trumpetgirl!!!! cuant penses portar-me un disc d'eixos txe??? no fa falta que t'envie un correu per a que me'n portes un makarronio, m'alegre que t'hages tira't al rotllo dels blogs, un abraç, i per cert... demà a les 10 del matí estaré a la nova que tinc clase de baix, així que si pots passa't i me portes una obra d'art d'eixes que vens tu jajaja, un abraç i cuidat mestre

    ResponElimina