Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 19 de maig del 2011

THE PEPPER POTS - TRAIN TO YOUR LOVER



Avui dedicaré aquest bloc a aquesta magnífica banda que cada vegada ens sorprèn més!
"NOW!" era la seua darrera publicació fins el passat 26 d'abril, amb aquest treball la banda gironina va començar a incloure més el soul en la majoria de temes encara que no deixaren de costat les seues arrels com ells mateixos afirmaren a "Els Matins" de Catalunya Ràdio.

La idea d'aquest meravellós grup és, o almenys ho era, intentar trobar el so Old School dels anys 60, per això aquest gironins i gironines decidiren montar el seu propi estudi anomenat "Black Pepper Studio", un estudi totalment analògic. Han sigut els mateixos The Pepper pots els encarregats de composar, arranjar, produir i mesclar tots els temes...encara que el toc de màgia, la masterització, l'han deixat a mans del gran Bob Ohlsson (enginyer de so de Motown entre els anys 1965 i 1972).

El resultat son 12 temes que faran que t'enamores d'aquesta magnífica banda, del seu so i com no, de les seues magnífiques veus femenines!

Ací us deixe l'enllaç!

http://www.megaupload.com/?d=V81B51I0
Els comentaris s'agraeixen! :)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoy dedicaré este blog a esta magnífica banda que cada vez nos sorprende más!
"NOW!" era su última publicación hasta el pasado 26 de abril, con este trabajo la banda de Girona empezó a incluir el soul en la mayoría de sus temas aunque no dejaron de lado sus raices como ellos mismos afirmaron en "Els Matins" de Catalunya Ràdio.

La idea de este maravilloso grupo es, o almenos lo era, intentar encontrar el sonido Old School de los años 60, por eso estos Gironeses decidieron montar su propio estudio llamado "Black Pepper Studio", un estudio totalmente analógico. Los mismos The Pepper pots han sido los encargados de componer, arreglar, producir y mezclar los temas, aunque el toque de magia, la masterización, ha ido a cargo del legendario Bob Ohlsson (ingeniero de grupos como The Temptations, Stevie Wonder, The four tops...)

El resultado son 12 temas que haran que te enamores de esta magnífica banda, de su sonido y como no, de sus magníficas voces femeninas!

Aqui os dejo el enlace!

 http://www.megaupload.com/?d=V81B51I0
los comentarios se agradecen! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada